Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нормално е за атмосферен мотор.

Comment

• Нормално е,компресора товари,и моя дизел го спъва малко в ниските,като съм надул климатика.
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

• При мен също се усеща като е включен компресора. Прави ми впечатление, че оборотите на празен ход играят леко, когато е пуснат. При вас така ли е ?
        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Не, поне според моето табло оборотите не помръдват.
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• При мен няма никаква разлика, въпреки че като е на клима, гледам да не й давам газ много. НА 156-цата имаше значително спъване. Което намаля след като почистих хубаво радиаторите...
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Имам съмнения че лампата в багажника ми свети постоянно,сега се сетих да оставя телефона на клип и в багажника,но ще е утре.Ако свети постоянно къде е проблема и нали след колко време беше трябва да изгасне сама,дори и да е останала светната,тоест ако си забравил багажника отворен.

Comment

• 20 минути?
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• лампите светят 12 секунди след затваряне, при отворени врати сетят няколко минути, но не чак 20.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Лампа багажник

Свети около 5 минути. Има детайлни схеми в аутодата и е епер-а. На мен проблема ми беше, че не светеше и се оказа крушката вместо кофти кабелни връзки или бушон..
                    Возя се с 159 1.9 JTDm 150
                    Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

• Да около 5 мин светеше някъде и няма нужда да правиш клип, изгасва и при отворен багажник.
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Ако се е скапал таймера може да свети и при затворен багажник.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• То ако при отворен изгасне на 5-та мин. значи няма проблем нали?Таймера ако е дал фира нали и плафоните в купето няма да гаснат или те не са заедно с осветлението на багажника?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                            То ако при отворен изгасне на 5-та мин. значи няма проблем нали?Таймера ако е дал фира нали и плафоните в купето няма да гаснат или те не са заедно с осветлението на багажника?
                            Таймерът за осветлението на багажника е отделен само за него.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Значи ще трябва да правя клипче с телефона при затворен багажник да видя дали гасне и след колко време,а при отворен ако след 5-мин. изгасне лампата значи всичко е ОК нали?

Comment

• При затворен багажник трябва да гасне веднага.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X